Mini-Röportaj: Roxana Nemeş

Mini-Röportaj: Roxana Nemeş

Moda, sanat, müzik, spor, tıp, sosyal medya, eğitim ve daha birçok alanda kendini kanıtlamış ünlüler, influencerlar ve özel isimlerle yaptığımız röportajlar serisine devam ediyoruz. Serinin üçüncü röportajını Romanya’nın süperstarlarından, hem kendisi hem sesi hem de sahne şovları güzel, televizyonların, magazin dünyasının ve sosyal medyanın en flaş isimlerinden aklınıza ilk gelen kişiyle yaptık.  Romanya’da yaşayıp da onu tanımayan yoktur. Nezaket göstererek bizleri kırmadı, kendisine çok teşekkür ediyoruz.

İşte karşınızda süperstar ROXANA NEMEŞ

Mini-Röportaj: Roxana Nemeş

RD:

Sevgili Roxana, çocukluktan beri şarkı söylediğini biliyoruz. Sesinin güzelliğini ve artistik yeteneklerini nasıl keşfettin?

ROXANA:

4 yaşında hayali arkadaşlarımla birlikte şarkı söylerken ve dans ederken ailem keşfetti bu yeteneğimi. Diğer çocuklar gibi aslında..Onları karşıma dizip sahne alıp şarkı söylüyordum. Biz büyük bir aileyiz. Benden büyük iki kız kardeşim daha var. Dediler ki Roxana’yı sahneye çıkaralım ve beni Cluj’da 2000 seyircinin izlediği bir sahneye çıkardılar. Açıkçası tek bir an bile korku hissetmedim. Sahne benimdi adeta. İşte orada dediler ki Roxana gerçek bir artist olacak. Ailem beni o günden beri hep destekledi.

RD:

Dünya çapında en beğendiğin şarkıcı kim?

ROXANA:

Beyonce. Sesini gerçekten çok beğeniyorum ve takdir ediyorum. Tabi sahne şovları da inanılmaz.

RD:

Târgu Mureş senin memleketin ve biz de bu şehri çok seviyoruz. Takipçilerimize Târgu Mureş hakkında ne tavsiye edersin?

ROXANA:

Evet, Târgu Mureş şehrini çok seviyorum. Doğduğum ve tüm çocukluğumu geçirdiğim şehir. Çok şık ve tarz bir şehir, çocuk yetiştirmek için de güzel ve huzur dolu. Bir aile kurmak için de ideal. İnsanları misafirperver, sakin ve huzurlu insanlar. Aynı zamanda da şehrin ziyaret edilebilecek çok özel yerleri var.

RD: 

Türkiye’de çok aktifsin ve Türkler seni çok seviyor. İleride Türkiye’de konser planların var mı?

ROXANA:

Çok teşekkür ederim. Türkiye’de beni takip eden sevenlerime de sonsuz teşekkürler. Bunları duymak gurur verici. Eylül ayında Türkiye’de bir seri konserlerim olacak. Ayrıca seneye de bir konserler turu düzenleyeceğiz. Türkiye’ye yeniden gitmek için sabırsızlanıyorum. Türkler inanılmaz insanlar. Onların dilinden çok iyi anladığımı düşünüyorum. Bir yandan da tatilimi Türkiye’de yapmış oluyorum. Açıkçası ne zaman Türkiye’ye gitsem süperstar gibi hissediyorum.

RD: 

Sen gerçek bir fenomensin. Takipçilerimize bir mesajın olur mu? Roxana Nemeş’ten özel bir mesaj…

ROXANA:

Herkese sonsuz teşekkürler. 13 yıldır her zaman yanımdaydılar. 13 yıl önce profesyonel olarak bu işe ilk başladığımdan beri beni desteklediler. Ne yapmayı sevsem, ne yapmayı seçsem yanımda oldular. Bu desteği her zaman hissettim. Kalbimin en derinlerinden gerçekten teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonra da birçok sürprizle karşılarında olacağımdan emin olsunlar. ♥️

Mini-Interviu: Roxana Nemeş

RD:

Roxana, știm că cânți încă din școala primară.  Cum ți-ai descoperit vocea și abilitățile artistice?

ROXANA:

La 4 ani m-au descoperit parintii mei, cum cantam si prezentam prin casa cu prietenii imaginari. ;)) Ca orice copil de altfel. Ii puneam si pe ei in sir si le cantam. ;)) Ca suntem familie mare. Mai am inca 2 surori mai mari. Si atunci au zis, hai sa vedem cum se descurca. M-au pus pe scena in fata a 2 mii de oameni la Cluj si n-am avut pic de trac. Practic scena era a mea. Atunci au zis, copilul nostru e artist. Si m-au sustinut toata viata. 😉

RD:

Care este cântăreața ta preferată, la nivel global?

ROXANA:

Beyonce. O admir si apreciez pt vocea dar si pe show-ul pe care il face.

RD:

Târgu Mures este orasul tau si iubim orasul.  Ce recomandați despre Târgu Mureș urmăritorilor noștri?

ROXANA:

Da! Iubesc orasul Targu-Mures. Orasul in care m-am nascut si mi-am petrecut toata copilaria. Este un oras foarte shic. Este f frumos si linstit sa-ti cresti copiii. Sa intemeiezi o familie. Oamenii de acolo sunt foarte calmi, ospitalieri. Iar orasul are niste locuri si zone de vizitat, absolut superbe.

RD: 

Ești foarte activ în Turcia și fanii tăi turci te iubesc.  Ai vreun plan de concert în Turcia?

ROXANA:

Multumesc! Le multumesc! Si ma bucur sa aud asta! Am in septembrie din nou concerte acolo + un tur pt anul viitor. Abia astept sa ma intorc in Turcia. Sunt extraordinari acei oameni! Stiu cum sa primeasca oamenii, cum sa-i atraga. Stiu sa faca turism! 😉 M-am simtit ca un superstar de cate ori am ajuns acolo.

RD: 

Ești un fenomen.  Aveți vreun mesaj special pentru urmăritorii noștri?  Ceva special de la Roxana Nemeş?

ROXANA:

Multumesc! 🙂 Vreau sa le multumesc tuturor, pentru ca de 13 ani sunt alaturi de mine! De 13 ani de cand mi-am inceput practic, cariera, indiferent de directia ei, oamenii au fost alaturi de mine si au imbratisat tot ce am facut. Si m-au sustinut si ma sustin in tot! Tin sa le multumesc din suflet! Si promit ca vin cu multe alte surprize frumoase pentru ei! ♥️

317 kişi bu yazıyı okudu

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir