Mini-Röportaj: Sanziana Buruiana Zuluf

Mini-Röportaj: Sanziana Buruiana Zuluf

Moda, sanat, müzik, spor, tıp, sosyal medya, eğitim ve daha birçok alanda kendini kanıtlamış ünlüler, influencerlar ve özel isimlerle yaptığımız röportajlar serisine devam ediyoruz. Serinin altıncı röportajını Romanya’nın eski TV modellerinden, magazin dünyasının en önemli isimlerinden birisiyle, Sanziana Buruiana Zuluf ile yapıyoruz. Sanziana, özellikle 2010 lu yıllarda tüm kanalların peşinde koştuğu fenomen figürlerden birisi olmuştu. Bugünlerde ise kızlarıyla televizyonda reality programları yapmakta. Kendisine röportaj talebimizi kırmadığı ve nezaketi için teşekkür ediyoruz.

Mini-Röportaj: Sanziana Buruiana Zuluf

RD:

Sanziana, röportaj teklimizi kabul ettiğin için çok teşekkürler. Bundan 10 yıl önce hemen hemen hergün televizyondaydın. Son 10 yıllık kariyerini nasıl görüyorsun?

SANZIANA:

Televizyon ekranlarında 10 seneden fazla kalabilmeyi başardım, her seferinde kendimi yeniledim ve güncelledim. İnsanların hangi programda, hangi projede yer alırsam alayım beni takip etmesi beni gerçekten çok mutlu ediyor.

RD:

Romanya hakkında en çok neyi seviyorsun?

SANZIANA:

Romanya hakkındaki en güzel şey Romenlerin arkadaş canlısı olması ve bunu hayatın her alanında hissetmeniz.

RD:

Senin için TV ekranlarındaki en unutulmaz an hangisiydi?

SANZIANA:

Bir sürü unutulmaz an yaşadım açıkçası. Her ekrana çıkışımda her başarımda ayrı bir heyecan. TV hostesi seçildiğimde yaşadığım heyecan unutulmaz tabi. Şu anda da ‘Mamici de pitici cu lipici‘ programında ufaklıklar ve ailemle yaşadığım anlar çok özel anlar.

RD:

Sanziana, ekranlar için güzel bir kadınsın. Bundan sonra başka TV programı planların var mı?

SANZIANA:

Evet, genç kızlar, genç kadınlar ile ilgili bir TV programı planım var. Çünkü beni ve benim izlediğim yolları onlara öğretmek, onları yönlendirmek istiyorum.

RD:

Sanziana, Türkiye ve Türkler için özel bir mesajın var mı?

SANZIANA:

Büyük kızım Türk dizilerine bayılıyor ve ben de Türkiye sahillerinde tatil yapmayı çok seviyorum. Türklere kocaman öpücüklerimi gönderiyorum ve biz Romenlere göstermiş oldukları misafirperverlik için de şükranlarımı sunuyorum.

Mini-Interviu: Sanziana Buruiana Zuluf

RD:

Sanziana, iti multumesc mult ca ne-ai acceptat.  Ai fost la emisiuni TV în fiecare zi acum 10 ani.  Cum vezi ultimii 10 ani din cariera ta?

SANZIANA:

Am reusit sa ma mentin in televiziune de mai bine de 10 ani de zile sa ma reinventez de fiecare data si asta ma face extrem de fericita sa vad ca lumea ma urmareste indiferent in ce emisiune sau proiect apar

RD:

Ce iti place cel mai mult despre Romania?

SANZIANA:

In Romania cel mai frumos lucru este ca romanii sunt oameni populari prietenosi si te simti in largul tau.

RD:

Pentru tine, care a fost cel mai de neuitat moment de la TV?

SANZIANA:

Au fost multe momente de neuitat fiecare reusita fiecare aparitie a fost speciala un vis implinit incepand cu momentul cand am fost aleasa asistenta tv si in prezent momentele speciale din reality showul Mamici de pitici cu lipici unde filmam impreuna cu cele mici si familia

RD:

Sanziana, esti o femeie frumoasa.  Ai planuri de viitor la TV?

SANZIANA:

Da…am ceva planuri de viitor legate de fetite pentru ca acum imi doresc pentru ele sa ma urmeze in cariera

RD:

Ai un mesaj special pentru Turcia si poporul turc?

SANZIANA:

Fetita mea cea mare adora serialele turcesti iar eu ador vacantele pe litoralul turcesc….asa ca le trimitem multi pupici si ii admiram pentru ospitalitatea cu care primesc romanii la ei in tara

295 kişi bu yazıyı okudu

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir