Mini-Röportaj: Lavinia Badea

Mini-Röportaj: Lavinia Badea

Moda, sanat, müzik, spor, tıp, sosyal medya, eğitim ve daha birçok alanda kendini kanıtlamış ünlüler, influencerlar ve özel isimlerle yaptığımız röportajlar serisine devam ediyoruz. Serinin yedinci röportajını Romanya’nın en ünlü astrologlarından birisiyle, nam-ı diğer Astrolov ile yapıyoruz. Kendisi ile son dönemde herkesin ilgi alanı haline gelen astroloji, gelecek tahminleri, Merkür retrosu ve daha birçok konuda konuştuk. İşte karşınızda Astrolov

Mini-Röportaj: Lavinia Badea

RD:

Lavinia, röportaj teklifimizi kabul ettiğin için teşekkürler. Bize biraz kendinden bahseder misin?

LAVINIA:

Kendim hakkımda konuşmak gerekirse, astrolojiyi kelimelerin de ötesinde sevdiğimi söylemeliyim. Onun haricinde çok da birşey gelmiyor aklıma kendimle ilgili, sıradan biriyim, öğrenmeye her zaman açım ve hayatın manevi, ruhani yönlerini keşfetmeye çalışıyorum.

RD:

Birisi nasıl astrolog olabilir? Bunun bir okulu veya sertifikası var mıdır?

LAVINIA:

Evet birçok astroloji okulu var. Ben farklı okulları denemenizi tavsiye ederim, hepsinden farklı birşey, farklı bir perspektif öğreniyorsunuz. Mesela ben 3 farklı okul bitirdim ve bunun ardından da tabi birçok kurs, seminerler, çalıştaylar, vs.vs. Birşey öğrenmediğim ya da ders almadığım bir ay yoktur kesinlikle. Ayrıca astroloji kitapları var, tecrübeli astrologların youtube kanalları var. Sadece istemelisiniz. Ve, evet, Çalışma Bakanlığı’ndan astroloji diploması alabiliyorsunuz. Ben çok istedim ve sonunda aldım.

RD:

Son zamanlarda astrolojiye inanılmaz bir ilgi var. Beyaz yaka çalışanlar, firmalar, erkekler, kadınlar…Tüm dünya geleceği merak ediyor, geleceği sorguluyor. Neden?

LAVINIA:

Muhtemelen içinizdeki hislere güvenme isteğinden kaynaklanıyor. Biz birşeyin doğru ya da yanlış olduğunu hissederiz, ama bir de ilave objektif bir görüşe ihtiyacımız olur. Her insanın bir ihtiyacı, bir arzusu vardır. Bazıları onaylanma ister, bazıları meraklıdır, bazıları gelişmek ister, bazıları da danışmanlık almak ister.

RD:

Lavinia, sen şahsi veya firmalar için danışmanlık veriyor musun? İnsanlar sana nasıl ulaşabilir?

LAVINIA:

Ben insanlarla birebir çalışırım. Fakat tabi ki de iş insanlarına da danışmanlık veriyorum, özellikle de önemli kararlar vermeden önce..Bana instagram hesabımdan veya facebook hesabımdan ulaşabilirsiniz. Instagram hesabımda whatsapp numaram da mevcut, buradan da ulaşabilirsiniz. Websitem ve email adreslerim de iletişime her zaman açık.

RD:

Lavinia, seni tanımak çok güzel. Takipçilerimize ve Türk halkına özel bir mesajın var mı acaba?

LAVINIA:

Her zaman şenlik ve neşe ile dolu olun ve her zaman Romenlerin arkadaşı, dostu olarak kalın. Sevgilerimle.

Mini-Interviu: Lavinia Badea

RD:

Lavinia, mulțumesc că ai acceptat invitația noastră. Ne poți spune despre tine?

LAVINIA:

Despre mine va pot spune ca sunt pasionata de astrologie dincolo e cuvinte. In rest, nu cred ca am ce sa va spun, sunt un om normal, orientata catre a invata si explora latura spirituala a vietii.

RD:

Cum poate cineva să devină astrolog? Există o școală sau o certificare pentru asta?

LAVINIA:

Da, exista multe scoli de astrologie, chiar recomand sa faci mai multe scoli, din fiecare inveti cate ceva, alta perspectiva. Eu pana acum am facut trei 😊)), si cursuri peste cursuri, seminarii, workshopuri si tot asa. Nu exista luna sa nu fac curs sau sa nu invat ceva nou. Plus ca, exista carti de astrologie, astrologi cu experienta care au conturi pe youtube. Doar sa vrei. Da, se poate obtine diploma de la Ministerul Muncii de „Astrolog”. Eu mi-am dorit-o, si am obtinut-o.

RD:

Există un interes din ce în ce mai mare pentru astrologie Profesionişti, companii, bărbaţi, femei..Toată lumea se întreabă despre viitor. De ce este asta?

LAVINIA:

Probabil din nevoia de a avea incredere in ceea ce simti in interiorul tau. Noi simtitm cand ceva e in regula sau nu, ca atare poate e nevoie de o alta opinie, obiectiva.
Fiecare om are o nevoie, o dorinta. Unii isi doresc confirmari, altii sunt curiosi, altii vor sa se dezvolte si vin la o consultatie.

RD:

Lavinia, oferi consultanță personală sau de companie? Cum pot ajunge la tine?

LAVINIA:

Eu lucrez cu persoane unu la unu, dar lucrez si cu oameni de afaceri care au decizii extrem de importante de luat.
Ma gasiti pe contul de instagram sau facebook: @astrolov.official, pe numarul whatsapp afisat pe instagram, pe site-ul astrolov.ro sau pe mailul de acolo.

RD:

Lavinia este o mare plăcere să te cunosc. Poți spune ceva special cititorilor noștri și turcilor?

LAVINIA:

Sa aduceti bucurie cu jovialitatea voastra si sa ramaneti mereu prietenii romanilor.

411 kişi bu yazıyı okudu

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir