Cluj’daki En İyi Özel Okullar

Cluj’daki En İyi Özel Okullar

Egitim bu hayatta cocugunuz icin yapabileceginiz en onemli yatirimlardan birisi. Romanya`da da bu boyle. Ozellikle Turkiye`den veya diger ulkelerden gelen yabancilarin okul bulma hususunda cok hassas olduklarini biliyoruz. Cocugunuzun hem lokal sisteme adapte olmasi hem de global bir okul ortaminda ayrimcilik yasamadan egitim almasi cok onemli. Daha onceki yazimizda Romanya’daki En İyi Özel Okullari size aktarmaya calismistik. Tabi sectigimiz ozel okullarin hepsi baskent Bukres`teydi. Kaliteli ozel okullarin hemen hemen hepsinin Bukres`te toplandigi bir gercek. En azindan bugun icin bu gecerli.

Ote yandan takipcilerimizden diger sehirlerdeki okullar ile ilgili sorular da geliyor. Nazli Hanim da Cluj`daki okullarla ilgili yazi yazmamizi rica etti. Kendilerini kirmiyoruz ve sizlere elimizden geldigince Cluj’daki En İyi Özel Okullar listemizi iletiyoruz. Cluj`da yasayan veya yasamayi dusunen tum aileler icin bir rehber niteligi tasiyacagindan eminiz.

Transylvania College

Cluj`un en eski ve koklu uluslararasi okullarindan birisi. Cluj`da Cambridge yani Ingiliz sisteminin kalesi olarak goruluyor. Bukres`teki British School, King`s Oak ve Cambridge School`un Cluj`daki karsiligi olarak dusunebilirsiniz. Egitim dili UK Ingilizcesi. Cocuklar ortalama 15 kisilik siniflarda egitim goruyor. Kendilerini bolgedeki COBIS akredite tek okul olarak sunuyorlar. Okulun 2022-2023 fiyat listesine ve kayit prosedurlerine bu linkten ulasabilirsiniz.

Kayit icin +40 724 047 566 no`lu telefondan Anca Rusu, Director of Admissions ile gorusebilirsiniz.

Royal School

Ingiliz sisteminde egitim veren bir baska Cluj okulu. Turkiye`de dahil birkac ulkede zincir egitim veren Black Sea Schools Group uyesi olan okul, Ingiliz egitim sisteminde egitim-ogretim imkani saglamaktadir. Okulun resmi dili Ingilizce`dir. Okul ucretlerine bu linkten ulasabilirsiniz. Royal School, 3 yasindan 18 yasina kadar ogrenci kabul etmektedir.

8:30-16:00 saatleri arasinda +40 770 103 108 no`lu telefondan okula ulasabilirsiniz.

Key International School

Cluj bolgesinde IB-PYP egitim sistemine dahil olan onemli okullardan birisi. Andrea Stumer onderliginde profesyonel ve cocuk odakli egitimcilerden olusan bir okul. Ogretmenlerinin cogunlugu Romanya asilli. KEY International School, sadece ilkokul (Primary Years Programme) icin IB aday okullarindan birisi. Okul ucretlerine buradan ulasabilirsiniz. Okul 1.5 yastan 12 yasina kadar ogrenci kabul ediyor.

+40 771 192 638 no`lu telefondan direkt iletisime gecebilirsiniz.

Maple Bear Cluj Buna Ziua

Dunyanin en Buyuk ozel okul zincirlerinden birisi olan Kanada asilli Maple Bear okullarinin franchise sistemiyle Cluj`da actigi anaokulu. Cift dilli egitim veriyor. 2-6 yas arasi ogrenci kabul ediyor. Okul 2020 yilinda acildi. Dolayisiyla daha cok yeni. Okula on kayitlar bu link uzerinden yapiliyor. Okul ucretlerine ise bu linkten ulasabilirsiniz.

Maple Bear Cluj subesine haftaici +40 723 353 478 no`lu telefondan ulasabilirsiniz.

Cocuklar bu hayattaki en degerli varliklarimizdan ve onlarin egitimi cok ama cok onemli. Umariz cocugunuza uygun bir okulu Cluj sehrinde bulabilirsiniz. Nazli Hanim`a da bizi takip ettigi icin ayrica tesekkurlerimizi iletiyoruz.

Kaynaklar:

https://m.motoruldecautare.ro/scoala-privata-top-5-scoli-particulare-cluj/

https://gokid.ro/scoala-privata-internationala-transylvania-collegecluj-napoca/

https://royalschool.ro/about-us/virtual-tour/?lang=ro

https://www.digi24.ro/special/campanii-digi24/romania-fast-forward/transylvania-college-cum-se-invata-la-cea-mai-buna-scoala-cambridge-din-afara-angliei-povestea-antreprenorului-simona-baciu-876308

https://www.keyschool.ro/

https://royalschool.ro/

https://www.transylvania-college.ro/

https://tenneyschool.com/benefits-private-school-public-school/

482 kişi bu yazıyı okudu

You may also like...

2 Responses

  1. Nazlı dedi ki:

    Emeğinize sağlık 👏🏻👏🏻

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir