Mini-Röportaj: Carmen Alexandrescu

Mini-Röportaj: Carmen Alexandrescu

Moda, sanat, müzik, spor, tıp, sosyal medya, eğitim ve daha birçok alanda kendini kanıtlamış ünlüler, influencerlar ve özel isimlerle röportajlar yapacağız bu sayfada. Mini-Röportaj ismini veriyoruz bu serimize. Yakından takip ettiğiniz isimlerle birkaç soruluk kısa kısa röportajlar yapacağız. Hem onları size daha iyi tanıtmaya çalışacağız, hem de biz onları tanımaya çalışacağız. Sadece romendamat.com okurlarına özel foto ve vidyolar da işin cabası olacak tabi. Röportaj işi gazetecilerin, üstadların işi. Bizler röportaj yaparken illa ki imla hatalarımız, çeviri hatalarımız olacaktır. Şimdiden sürç-i lisan ettiysek ya da hatalı, eksik bilgi verdiysek affola. Yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz.

Tabi bizler röportajı Romence yapacağız. Sonrasında sizlerle röportajın Türkçe çevirisini paylaşacağız. Belki ileride röportaj yapacağımız isimleri önceden duyurup sizlerden soru konusunda destek de isteyebiliriz. Neden olmasın!

Mini-Röportaj serimizin ilk konuğu Carmen Alexandrescu. Bazılarınız onu tanıyordur mutlaka. Kendisi hem bir emlak yatırım danışmanı, hem moda tasarımcısı, hem stilist ve çok daha fazlası. Carmen, gerçek bir Bükreş hanımefendisi ve nezaket göstererek bizleri kırmadı, ilk röportajımız için desteğini esirgemedi. Kendisini içten teşekkür ediyoruz. Sizleri daha da bekletmeden işte Carmen’le yaptığımız mini-röportaj.

Mini-Röportaj: Carmen Alexandrescu

RD:

On parmağında on marifet, çok yetenekli bir kadın olduğunu biliyoruz. Emlak yatırım danışmanlığı, moda tasarımcılığı, GrowYoung markasıyla girişimcilik…Bilmediğimiz başka ne var :)?

Carmen: 

Bilmediklerinizi bir nebze olsun kendime saklamak istiyorum, biraz gizemli kalsın..Bildikleriniz dışarıdan gördüğünüz kadarı olsun izninizle…

RD:

Bu kadar dinamik, formda ve aktif olabilmenin sırrı ne acaba?

Carmen:

Spor, dans, bisiklet veya herhangi başka bir egzersiz bana çok yardımcı oluyor. Sadece dinamik ve aktif olmak için değil disiplinli ve organize olabilmek için de çok faydalı. Ayrıca, arkadaşlarımla dışarı çıkmak, sosyalleşmek, tatil yapmak, okumak ve diğer benzer aktiviteler de hem ruhsal hem bedensel sağlığıma katkıda bulunuyor. Bu sayede etrafıma da güzel pozitif bir enerji verebiliyorum.

RD:

Femeia Alege‘ programına katıldın, senin için nasıl bir tecrübeydi?

Carmen:

Çekimleri İstanbul’da yapılan Femeia Alege reality show programı, 24 saat canlı kameraya çekildiğimi bildiğim için gerçekten zorlayıcı ve değişik bir tecrübeydi. Fakat bir hafta geçtikten sonra o kadar alıştım ki kameraların çekimde olduğunun bile farkında değildim. Programdan sonra birkaç kişiyle arkadaş olarak kaldığım için de mutluyum ve aynı zamanda kameralar önünde olmaktan hoşlandığımı ve eşsiz bir kendini ifade etme yeteneğim olduğunu keşfettim.

RD:

Carmen sen Milano mu, Paris mi yoksa New York kadını mısın? – Moda ve stil açısından soruyoruz tabi.

Carmen:

Doğrusunu söylemek gerekirse bu şehirlerden hangisine moda ve stil açısından daha yakın hissediyorum, seçmek çok zor, ama belki Milano diyebilirim. Aslında üç şehrin karışımı demek daha doğru olur. Moduma bağlı olarak hemen hemen herşeyi beğenirim, denerim, fakat en önemli şey zerafet, şıklık ve dikkat çekiciliğimden ödün vermemek.

RD:

Carmen, Türkiye’ye turistik veya iş gezisi planların var mı acaba?

Carmen:

Her ne kadar İstanbul’dan tekstil materyalleri getirmek istesem de şu an Türkiye’yle ilgili gündemde bir planım olduğunu söyleyemem. Fakat İstanbul’u veya diğer turistik şehirleri ziyaret etmek çok isterim, çünkü Türkiye gerçekten çok güzel bir ülke ve İstanbul çok kozmopolit bir şehir. Eğer beni bir davet veya birkaç günlük şehir turu için çağırırsanız hayır demem açıkçası :))

RD:

Son olarak…romendamat.com takipçilerine özel bir mesajın var mı lütfen?

Carmen:

Hmm, mesaj olarak…Hayatta seçimlerinizi yaparken aklınızdan daha çok kalbinizin, hislerinizin sizi yönlendirmesine izin verin. Sezgileriniz, hisleriniz bazen size öyle güzel, öyle yavaş fısıldar ki kendinize çok daha fazla güvenirsiniz.

RD:

Carmen, çok teşekkür ediyoruz. Çok kibarsın, zarifsin ve bizleri kırmadın, ilk röportajımızı şereflendirdin. Sana aşk dolu, yeni işler dolu, keyif ve şevk dolu bir yaz diliyoruz.

Mini-Interviu: Carmen Alexandrescu

RD:

Știm că ești o femeie cu multi-skills, numiți asta real estate consultant, fashion designer, antreprenor GrowYoung și ce altceva nu știm :)?

Carmen: 

Ceea ce inca nu stiti este ca imi place sa pastrez si un strop de mister despre mine, asa ca este suficient ceea ce se vede.


RD:

Care este secretul tău pentru a fi atât de dinamic, în formă și activ?

Carmen:

Sportul, dansul, mersul pe bicicleta sau orice alta forma de miscare ma ajuta foarte mult. Nu numai pentru a fi dinamica si activa, dar ma ajuta sa fiu disciplinata si organizata in orice imi propun sa fac. De asemenea, iesirile cu prietenii, socializarea, vacantele, cititul si alte asemenea activitati, toate contribuie la mentinerea tonusului psihic si fizic si ma ajuta sa am o energie frumoasa si sa pot fi o prezenta placuta pentru cei din jurul meu.

RD:

Cum ai descrie experiența ta „Femeia Alege”?

Carmen:

Experienta la emisiunea tip reality show Femeia Alege, care s-a filmat in Istanbul a fost o adevarata provocare prin insusi faptul de a fi sti ca sunt filmata 24h/24h. Insa, dupa aproximativ o saptamana, deja ma obisnuisem si nici nu mai simteam prezenta camerelor de filmat. De asemenea, ma bucura tare faptul ca in urma acestei emisiuni am ramas cu niste prieteni faini cu care pastrez legatura si, totodata, mi-am dat seama ca chiar imi place sa fiu in fata camerei si ca am un discurs bun si lipsit de trac.


RD:

Carmen, ești o femeie din Milano, Paris sau New York? – când e vorba de modă…

Carmen:

Sincer, mi-ar fi greu sa definesc exact de care dintre orasele mentionate m-as simti mai aproape ca stil, poate Milano, desi as merge pe varianta unui mix intre cele trei. Toate imi plac, in functie de dispozitia pe care o am, insa, cel mai important este ca imi place sa fiu ingrijita si atenta absolut de fiecare data cu look-ul meu.

RD:

Carmen, ai planuri de călătorie în Turcia sau de afaceri în Turcia?

Carmen:

In acest moment nu pot spune clar ca am un plan bine pus la punct de business in Turcia, desi ma tenteaza ideea de a achizitiona materiale textile din Istanbul. Insa, de vizitat acest oras sau orice alta statiune turistica din Turcia, oricand, cu drag, pentru ca este o tara foarte frumoasa, iar Istanbul este, deja, un oras foarte cosmopolit. Daca va ganditi sa ma invitati pentru vreun eveniment sau un city-break, eu promit ca nu va refuz…hahaha

RD:

Și în sfârșit… Un mesaj special de la tine către cititorii noștri..

Carmen:

Mesajul meu catre cititori…Lasati-va mai mult inima si mai putin mintea sa va dicteze alegerile in viata. Aveti mai multa incredere in ceea ce va sopteste atat de incet, uneori, intuitia.

245 kişi bu yazıyı okudu

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir