Romanya Namaz Vakitleri

Romanya Namaz Vakitleri

İster Romanya’da yaşıyor olun, isterseniz de Romanya’yı ziyarete gelmiş olun. Kıblenin yönünü ayarladınız, seccadeniz de hazır ama gel gör ki Romanya’da namaz vakitlerini de bilmek lazım. Türkiye’de olduğu gibi ezan sesini duyup namaza durulmuyor. Romanya’da ne zaman sabah namazına, ne zaman akşam namazına duracaksınız hepsini bu yazıda bulacaksınız. Tabi ki malumunuz ay takvimi, dolayısıyla her gün namaz vakitleri değişiyor. Bu yüzden faydalanabileceğiniz internet sayfalarını da paylaşacağız.

Romanya Namaz Vakitleri diyince genelde Bükreş namaz vakitlerini bulabiliyorsunuz internette. 23 Mayıs 2022 itibariyle Bükreş namaz vakitlerini aşağıdaki tablodan izleyebilirsiniz.

Bükreş namaz vakitleri

Kısaca özetlemek gerekirse,

Sabah 5 gibi kalkıp sabah namazını kılabilirsiniz. Sonra öğle yemeğinden önce 2’de öğle namazını kılabilirsiniz. İkindi namazını 5 buçukta akşam namazını akşam 9’dan sonra kılabilirsiniz. Yatmadan önce 11’de de yatsı namazını kılabilirsiniz.

İHYA.ORG adresinin sunmuş olduğu Bükreş namaz vakitlerini takip edebilirsiniz.

BÜKREŞ NAMAZ VAKİTLERİ için TIKLAYIN.

Romanya’daki tüm şehirlerin namaz vakitlerini de takip edebilirsiniz. Namaz Vakti sitesi tüm Romen şehirlerindeki namaz vakitlerini gün be gün göstermektedir.

NAMAZ VAKTİ Romanya Namaz Vakitleri için TIKLAYIN. 

Braşov namaz vakitleri

Allah rızası için namaz kılan iman dolu tüm yüreklerin namazı kabul olsun. Sürç-i lisan ettiysek ya da hatalı, eksik bilgi verdiysek affola. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynaklar:

http://www.habervitrini.com/iskeleler-kalti-ayasofya-camii-yeni-goruntusuyle-hayran-birakti/1029569

212 kişi bu yazıyı okudu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir